Grönsaker

Äta & bo

På Hillesgården lagar vi mat med hjärta och omsorg. Vi rullar våra egna köttbullar, har riktig grädde i såsen och använder äkta smör i kakorna. Vill du, stannar du över natten i vårt hemtrevliga gästhem!

Vi har öppet alla dagar i veckan, och serverar goda varmrätter samt enklare rätter. Vi har alltid vegetariska rätter på menyn.

Lördagar och söndagar har vi en särskild helgmeny med en varmrätt med kött eller fågel, samt en vegetarisk varmrätt.

Vi har också kaffe med hembakta kakor av allra godaste sorter. Dessutom hittar du ekologisk gräddglass och sorbet från Pipersglace hos oss.

Du kan förboka en genomtänkt festmeny för kalaset hos oss, och även boka en härlig tårta gjord i vår konditoriavdelning!

Vi har valt att inte servera alkohol.

Eva R våfflan - beskuren_300px

Våffelcafé i parken

Sommartid (1 maj till 30 september) är våffelcaféet öppet i vår park alla dagar utom måndagar. Där serverar vi nygräddade gammaldags äggvåfflor med sylt och grädde, samt kaffe, ekologisk juice och glass. Vi har gott om sittplatser inomhus och utomhus! Söndagseftermiddagar spelar vi levande musik i den lilla paviljongen utanför.

Gasthemmet - 300px
Gästhem interiör_300px

Vårt trivsamma gästhem

Hillesgårdens gästhem har personligt inredda rum som är mycket hemtrevliga. Här sover du gott om natten i ren luft och rofylld atmosfär!

Boka in dig på 0435-215 30 eller via info@hillesgarden.se. Vi finns också på Booking.com, där kan du enkelt och smidigt boka rum hos oss.

Enkelrum inklusive frukost, 490 kr/natt

Tvåbäddsrum inklusive frukost, 750 kr/natt

Familjerum för två vuxna och två barn, inklusive frukost, 950 kr/natt

Familjelägenhet med egen toalett och dusch i korridoren. Här finns även mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp. Frukost ingår inte. 2 personer 900 kr/natt, samt 200 kr per tillkommande person. Frukost 60 kr per person.

I två av våra rum är det tillåtet att ha med sig husdjur, extrakostnad 100 kr/natt

Dusch och toalett finns i korridorerna, det finns nästan en dusch/toalett per rum. När du bor i gästhemmet ingår också tillgång till vårt Kulturhus, med trevligt TV-rum (inklusive DVD), bibliotek, sällskapsspel och en härlig veranda under tak med utsikt över vår stora natursköna damm med fontäner.

Incheckning tidigast klockan 14.00, och utcheckning senast klockan 10.00.

Rabatt när du stannar lite längre!

Om du bor på Hillesgården i en vecka eller längre, ger vi 10 procent rabatt på kostnaden för rummet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: