Helglunch på Hillesgården

Välkommen på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

Lördag 28 oktober

Rosmarinstekt kycklingfilé med bakad pumpa och trattkantarellsås
Vegetariskt: Mustig höstgryta med kantarell, rödvin, sötpotatis och persiljepesto

Söndag 29 oktober

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås
Vegetariskt: Grönärtsfritters med myntadipp och svart bönsalsa

 

Lördag 4 november

Persiljefyllda oxrullader på rotfruktsbädd med gräddsås
Vegetariskt: Flygande Jakob med quorn, banan och jordnötter

Söndag 5 november

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst med krämig vitvinssås
Vegetariskt: Egna falaflar med ärtdipp och zucchini-spaghetti

 

Lördag 11 november

Helstekt ungtupp med brysselkål, gelé och gräddsås
Vegetariskt: Långbakad fänkål med asiatisk pesto och sesamstekt tofu

Söndag 12 november ***Fars dag***

2 rätters meny, pris 195 kronor

Smördegsinbakad fläskfilé med grön sparris och murkelsås
Vegetariskt: Palsternacksqueneller med shiitakesvamp och matvete
Dessert: Äppelpaj med hemgjord vaniljsås

 

Lördag 18 november

Panerad fläskkotlett med salladslök, gelé och ädelostsås
Vegetariskt: Auberginelasagne med linser och Folkeost

Söndag 19 november

Pepparbakad kalvytterfilé med syltad rödlök och fransk gräddsås
Vegetariskt: Champinjonburgare med palsternacka och picklad lök

 

Lördag 25 november

Kalvlövbiff med frästa grönsaker, persiljesmör och potatisgratäng
Vegetariskt: Sesam- och morotsbiffar med hummus och fetaost

Söndag 26 november

Senapsmarinerad skinkstek med råstekt potatis och skånsk senapssås
Vegetariskt: Rostad sötpotatis med kubanskt ris, svarta bönor och mojosalsa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: