Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 25 augusti

Fläskstek med aprikosglace, rostade morötter och gräddsås

Vegetariskt: Champinjonburgare med palsternacka och picklad rödlök

Söndag 26 augusti

Helstekt biff med tomatsallad och potatisklyftor och bearnaise

Vegetariskt: Bovete- och basilikabiffar samt cashewnötsdipp med tomat och paprika

 

Lördag 1 september

Plommonspäckad fläskkarré med rostade rotfrukter, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Akara (frasiga bönbollar) med gambiansk lök- och bönröra

Söndag 2 september

Flankstek med grillad tomat, bearnaise och klyftpotatis

Vegetariskt: Falafel med paprika- och sesamyoghurt och basilikaolja

 

Lördag 8 september

Helstekt ungtupp med broccoli, gelé och gräddsås

Vegetariskt: Cevapcici på bulgur och sojafärs, paprikasås

Söndag 9 september

Skånsk senapsstek på högrev med smörade grönsaker och senapssås

Vegetariskt: Texmex-kryddad quornfilé med tomat-ceviche

 

Lördag 15 september

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, kapris och ansjovis, gräddsås

Vegetariskt: Krispig filodegspirog med betor och halloumi

Söndag 16 september

Helstekt fläskfilé med persiljesmör, ugnsbakad potatis och skysås

Vegetariskt: Somalisk biriyani med quorn, röd chili och saffran

 

Lördag 22 september

Wallenbergare på kalvkött med små gröna ärter, rårörda lingon och skirat smör

Vegetariskt: Vego-"Fish and chips" (vita bönor, ris och lök) med dillsås

Söndag 23 september

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Kofte (bulgur, pistaschnötter, linser) i tomatsås

 

Lördag 29 september

Stekt marinerad kycklingfilé med bakad purjolök och gorgonzolasås

Vegetariskt: Majsfritters med mango- och bönsalsa samt matvetesallad med lime

Söndag 30 september

Dovhjortsbiffar med rotfrukter, rönnbärsgelé och trattkantarellsås

Vegetariskt: Morots- och jordnötsbiffar med tabbouleh och hummus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: