Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 24 november

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, kapris, ansjovis och gräddsås
Vegetariskt: Krispig filodegspirog med betor och halloumi, citrusdressing

Söndag 25 november

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås
Vegetariskt: Quornfilé Teriyaki med frästa groddar och ingefärsdressing

 

Lördag 1 december

Honungsglacerad kycklingfilé med gorgonzolasås
Vegetariskt: Auberginerulad med hommous och tomatsås

Söndag 2 december

Fläskfilé Provencale med råstekt potatis, persiljesmör och skysås
Vegetariskt: Morots- och jordnötsbiffar med tabbouleh och vitlöksdressing

 

Lördag 8 december

Porterstek med mandelfrästa brysselkål och portersås
Vegetariskt: Halloumi Tikka Masala med cashewnötter och ris

Söndag 9 december

Dovhjortsfärsbiffar med rotfrukter, rönnbärsgelé och trattkantarellsås
Vegetariskt: Apelsinmarinerad quornfilé med basilikadressing

 

Lördag 15 december

Helstekt biff med potatisgratäng och rödvinssås
Vegetariskt: Bovete- och basilikabiffar med cashewnötsdipp med tomat och paprika

Söndag 16 december

Stekt kalvytterfilé med lök, tomat och pepparsås
Vegetariskt: Savojkåldolmar med majs och kokos, röd currysås

 

Lördag 22 december

Panerad fläskkotlett med fräst spetskål och löksås
Vegetariskt: Ärtiga majsbiffar med chutneydressing och blomkålscouscous

Söndag 23 december

Ugnsstekt kalkonbröst med rödkål, äppelmos och gräddsås
Vegetariskt: Rödbets- och olivtimbal med fetaost och morotstzatziki

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: