Helglunch på Hillesgården

Välkommen på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 27 januari

Honungsglacerad kycklingfilé med bakad sötpotatis och fetaostkräm, skysås

Vegetariskt: Blomkålsbollar med kryddig tomatsås och bulgur

Söndag 28 januari

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Gröna-ärtor-fritters med myntadipp och svart bönsalsa

 

Lördag 3 februari

Porchetta - italiensk fläsksida, fylld med rosmarin och tomat - med skysås

Vegetariskt: Ostgratinerad moussaka med sojafärs, potatis och squash

Söndag 4 februari

Pepparstekt kalvytterfilé med rotfrukter och madeirasås

Vegetariskt: Savojkåldolmar med majskorn och kokos, röd currysås

 

Lördag 10 februari

Älgfärsbiffar med honungsstekta morötter och trattkantarellsås

Vegetariskt: Sesam- och basilikabiffar med zucchinispaghetti och raw tomatsås

Söndag 11 februari

Flankstek med haricots verts, grillad tomat och béarnaisesås

Vegetariskt: Ricottaostbiffar med lins- och skogschampinjonsallad, basilikayoghurt

 

Lördag 17 februari

Tysk surstek på högrev med rödkål, äppelmos och sötsyrlig korintsås

Vegetariskt: Rosmarinkryddade jordnöts- och morotsbiffar med purjolöksås

Söndag 18 februari

Smördegsinbakad fläskfilé med champinjoner, delikatesspotatis och pepparsås

Vegetariskt: Örtmarinerad quornfilé med fransk ratatouille

 

Lördag 24 februari

Långbakad fläskkarré med rostad sötpotatis och gräddsås

Vegetariskt: ”Tre indier” linsgryta med chilifräst bladspenat och sojatandoori 

Söndag 25 februari

Helstekt ungtupp med brysselkål, gelé och gräddsås

Vegetariskt: Champinjonmousse med fetaostgratinerad broccoli och örtsås

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: