Helglunch på Hillesgården

Välkommen på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 12 maj

Helstekt fläskfilé med broccolibuketter och champinjonsås
Vegetariskt: Grönkåls- och grevéostbiffar med fransk ratatouille

Söndag 13 maj

Varm rostbiff med salladslök, bearnaise och råstekt potatis
Vegetariskt: Majs- och sötpotatisplättar med quinoasallad och currysås

 

Lördag 19 maj

Fläskschnitzel med kryddsmör, citron, gräddsås och klyftpotatis
Vegetariskt: Champinjonburgare med palsternacka och picklad rödlök

Söndag 20 maj

Dovhjortfärsbiffar med rotfrukter, rönnbärsgelé och trattkantarellsås
Vegetariskt: Aprikosmarinerad quornfilé med grönsakspytt och mangoraja-dressing

 

Lördag 26 maj

Wallenbergare på kalvkött med rårörda lingon, gröna ärter och skirat smör
Vegetariskt: Blomkålsbollar med kryddig tomatsås och bulgur

Mors dag: Söndag 27 maj

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås
Vegetariskt: Ricottaostbiffar med lins- och skogschampinjonsallad, vinaigrette
Dessert: Frozen cheesecake med  hallonsås
Tvårättersmeny med varmrätt och dessert 189 kr, barn 110 kr

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: