Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 30 juni

Helstekt innanlårskappa med kryddsmör, ugnsbakad blomkål och klyftpotatis
Vegetariskt: Rotfruktsråraka med fattoush (somrig sallad med mynta och halluomi) samt mangoraja-dressing

Söndag 1 juli

Apelsinbakad ungtupp med sockerärter och gräddsås
Vegetariskt: Somalisk biriyani med quorn, röd chili och saffran

 

Lördag 7 juli

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, ansjovis och kapris, gräddsås
Vegetariskt: Champinjonmousse med rostade cashewnötter och persiljesås

Söndag 8 juli

Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos och gräddsås
Vegetariskt: Broccoli- och västerbottenostpaté med örtdressing

 

Lördag 14 juli

Kalvbiffstek med salladslök och pepparsås
Vegetariskt: Purjolöksplättar med raita (yoghurt, lime och mynta)

Söndag 15 juli

Flankstek med haricots verts, grillad tomat och bearnaisesås
Vegetariskt: Palsternacks-queneller med shiitake-svamp och matvete

 

Lördag 21 juli

Porterstek på högrev med brysselkål, gelé och portersås
Vegetariskt: Gratinerad moussaka med sojafärs, potatis och squash

Söndag 22 juli

Fläskfilé Provencale med råstekt potatis, persiljesmör och skysås
Vegetariskt: Ostfylld paprika med linser, soltorkade tomater och valnötsdressing

 

Lördag 28 juli

Yoghurtfriterad kycklingfilé med fräst spetskål och ananassås
Vegetariskt: Sesam- och basilikabiffar med zucchinispaghetti och raw-tomatsås

Söndag 29 juli

Dovhjortfärsbiffar med rotfrukter, rönnbärsgelé och trattkantarellsås
Vegetariskt: Apelsinmarinerad quornfilé med gräslöksdressing

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: