fbpx

Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 2 februari

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, kapris och ansjovis, gräddsås
Vegetariskt: Krispig filodegsrulle med betor och halloumi, citrusdressing

Söndag 3 februari

Dovhjortsfärsbiffar med rotfrukter, rönnbärsgelé och trattkantarellsås
Vegetariskt: Indisk Tikka Masala med sojabitar, sötpotatis och bladspenat

Lördag 9 februari

Tysk surstek på högrev med rödkål, äppelmos och korintsås
Vegetariskt: Champinjonbiffar med kronärtskockskräm och bakad persiljerot

Söndag 10 Februari

Plommonspäckad fläskkarré med broccolibuketter, äppelmos och gräddsås
Vegetariskt: Ostfylld paprika med linser, soltorkad tomat och valnötsdressing

Lördag 16 februari

Flankstek med grillad tomat, bearnaise och klyftpotatis
Vegetariskt: Blomkålsbollar med kryddig tomatsås och bulgur

Söndag 17 februari

Vitvinsmarinerat kalkonbröst med smörfrästa champinjoner och dragonsås
Vegetariskt: Zucchini Parmigiana med mozzarella, tomat och basilika

Lördag 23 februari

Kalvlövbiff med persiljesmör, frästa grönsaker och potatisgratäng
Vegetariskt: Quornfärsbiffar med persilja, paprika och keso, currysås

Söndag 24 februari

Fläskfilé Provencale med råstekt potatis, kryddsmör och skysås
Vegetariskt: Broccoli- och västerbottenostpaté med örtagårdsdressing

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: