Yoga 1024px

Hälsa & träning

På Hillesgården kan du boka välgörande behandlingar av alla slag, och även komma hit och träna yoga, qigong och Power Plate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Behandling fotvård_300px

Behandlingar

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar för kropp, ansikte och sinne! Du kan boka både enstaka behandlingar, heldagar och specialpaket med behandlingar, god mat och övernattning i vårt trivsamma gästhem.

Kroppsbehandlingar, allt från klassisk massage till ansikts- och fotbehandlingar, ljusterapi och akupressur. Här hittar du hela listan på behandlingar!

Träna hos oss

Träna yoga, relaxyoga och qigong hos oss. Eller träna med Power Plate, som är en mycket skonsam metod som används både av elitidrottare och vanliga motionärer. Alla våra ledare är utbildade och erfarna, och ser till att just din träning blir skön och givande. Klicka nedan för att få tiderna för all träning. 

Levande ljus_300px
Meditation 300px

Ljusmeditation

Var med på skön ljusmeditation en gång i månaden, vid tiden för fullmåne. Ljusmeditation är en koncentrationsmeditation med djupgående avslappning, där frekvensen i hjärnvågorna sänks, vilket ger förutsättningar för återhämning och eventuell läkning. Andra effekter kan vara bättre koncentrationsförmåga och ett stabilare känsloliv.

Ljusmeditation är enkel, lätt att lära sig och kan utövas av alla. Du kan komma vid ett tillfälle eller flera, det bestämmer du helt själv. Här hittar du datum och tider för ljusmeditationen hos oss:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: