fbpx
IMG_3126 - 1024 px

Höst-retreat på Hillesgården

Välkommen till höstens sköna retreat hos oss 12-14 oktober 2018.

Allt fler känner sig stressade och har problem med att komma ner i varv. Många får sömnproblem, högt blodtryck och ryggproblem. Även utmattningsdepressioner ökar drastiskt.

Om vi ska klara av att stå emot ett allt högre tempo behöver vi hitta sätt att hämta ny kraft. Hitta sätt att hålla kontakten med vår innersta kärna, där lösningar och svar finns. Hitta vår naturliga rytm med aktivitet och återhämtning.

Vi är fortfarande en biologisk varelse som alla är nära sammankopplad till naturen och de processer som sker där. Det är här vi kan hämta och fylla på med ny energi på ett kravlöst och naturligt sätt.

Hösten uppmanar oss till reflektioner och stillhet. Närheten till naturen på Hillesgården erbjuder oss rika möjligheter att sakta ner på tempot och inhämta ny kraft.

Vi vill därför bjuda in dig till höstens retreat som kommer att vara i skogen samt i våra kåtor och hus i nära anslutning till naturen. Dagarna kommer också att innehålla meditation och qigong. Tystnaden och medveten närvaro kommer att vara central.

Susanne och Lisbeth kommer att leda er till återhämtning under höstens retreat.

Vi erbjuder vegetarisk mat, lagad och serverad så att den tillfredsställer alla sinnen.

Tid: Fredag 12 oktober 17.00 till söndag 14 oktober 15.00

Plats: Hillesgården

Pris: 2 300 kr inklusive måltider och logi i dubbelrum. (Enkelrum 2 500 kr i mån av plats.)

Anmälan: Senast fredagen den 1 oktober på info@hillesgarden.se eller 0435-215 30 (om du önskar specialkost anmäl det när du bokar)

Varmt välkommen!