Vill du vara med på nästa utställning?

"Sett, tagit och valt"

Nu gör vi en utställning som visar bilder tagna med mobiltelefoner. Vill du delta med en eller flera bilder?

Nu har de flesta hela fotoalbum i fickan eller väskan. Vi vill gärna visa en del av de bilder som finns i människors telefoner i en utställning. Tar du bilder med din telefon? Vilka bilder har du sparat? Vill du dela med dig?

Sett, tagit och valt är namnet på utställningen. Den blir som en undersökning kring vad människor fotograferar med sina telefoner och som de sedan vill visa i den här utställningen.

Gör så här om du vill skicka in en eller flera bilder

Du kan lämna in en eller flera bilder, men högsta antal är tre A4-sidor.

Du får välja helt fritt vilka bilder du vill lämna in (inget tema).

Du kan skriva ut flera små bilder på en utskrift eller skriva ut till exempel en A3- och en A4-sida (det motsvarar sammanlagt tre A4-sidor). Skriv helst ut på fotopapper eller motsvarande.

Du ska skriva namn på baksidan av varje utskrift.

Du får ha en text till dina bilder om du vill. Texten får inte ta större plats än A5-format.

Skicka in bilderna så vi har dem senast 4 december

Du måste skicka bilderna så att de finns hos oss på Hillesgården allra senast den 4 december. Posta utskrifterna till adress:

Hillesgårdens Konsthall

Fastarp 44 52

264 94 Klippan

Alla som lämnar in kommer att ha med minst en bild på väggen i utställningen. Om det kommer in fler bilder än vad som får plats så kommer en del av bilderna finnas i pärmar på bordet i konsthallen.

Vi kommer att göra en affisch till utställningen, som sätts upp på Hillesgården. Om du vill ha med en bild på affischen, mejla bilden den till Ellen Hedberg på ellen@hillesgarden.se.

Vernissagen är 9 december 15.00-17.00.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: