Föredrag och workshop med William Meader

Änglariket - Samarbetspartners i den mänskliga evolutionen

När de flesta av oss hör ordet ”Änglar”, så har vi en tendens att tänka på ljusväsen som kommer till vår hjälp när vi har behov av beskydd, bekvämlighet eller inspiration. De är i verkligheten så mycket mera, och när vi använder oss utav Symbolernas språk, färg, och ljus, så hjälper änglariket (även kallade ”Devor”) till med expansionen utav Medvetenheten som leder till ett eventuellt tillstånd av upplysning. De är också intimt förknippade med Moder Natur. Devorna representerar Intelligens, Design, och Skönhet, uppenbarat i alla levande ting. I denna presentation så kommer William Meader att undersöka Änglarikets natur, samt dess inflytande i våra liv och vår natur. Han kommer också att påvisa hur Devariket bidrar till utveckling och evolution för den mänskliga medvetenheten. Föredraget hålls på relativt lättförståelig engelska.

Tid: Fredagen den 10 November kl 19 – 21
Plats: Hillesgården
Anmälan till: winnidii@hotmail.com eller +46703 905523
Pris: 170:- (Helst jämna pengar)

Den tända lampan - workshop med William Meader

Varje mänsklig varelse är förutbestämd att bringa ljus till världen. Det är själens syfte att kreativt uttrycka dess kärlek och visdom, för att hjälpa till med mänsklighetens utveckling.
Det är att vara en möjlig ljuskälla i en värld av mörker, när du låter ditt ljus lysa. För att göra detta, så måste vi inse att djupt inom oss alla så finns det en lampa som väntar på att bli tänd. När dess ljus börjar att flamma och glöda, så visar det på en individ som har anträtt Vägen. En sådan person känns igen som en ”Tänd Lampa”. För att bli ett upplyst ljus, så behöver vi sträva emot att bli mystiker. Själen inom oss försöker generera kärleksfulla och kreativa tankar, som har kraften att lyfta andra på samma sätt. När det inre ljuset börjar skina, så indikerar det, att själen nu har en fristad genom vilken den kan uttrycka sig själv. På detta seminarium kommer vi att djupt undersöka själens kreativa process - när den försöker stråla ut sitt ljus till världen, genom den inre upplysta lampan. William Meader kommer i detta seminarium att leda oss till en djupare själslig guidning och kontakt.

Seminariet hålls på en förhållandevis enkel engelska, där gruppen hjälps åt att översätta de ord som inte förstås. Inga krav på förkunskaper krävs, men en vilja och önskan att nå sin
Själsliga kraft. För vidare intresse gå in på William Meaders hemsida https://meader.org/events/category/europe/sweden/ alternativt kontakta Winni Lehmbeck på winnidii@hotmail.com eller mobil +46703 905523.

Plats: Hillesgården
Pris: 1 950 kronor (Betalas kontant vid ankomst)
Kostnad för övernattning tillkommer.
Tid: 11 november 10.00-17.00 samt  12 november 09.00-16.00
Anmälan: E-post till winnidii@hotmail.com eller ring +46 (0)70- 390 55 23

Varmt välkomna

Teambuilding blindfold 300 px
Teambuilding par 300px
Teambuilding-stock 300px

Boka in din konferens hos oss!

Boka in din konferens hos oss! Vi har en utbildningssal med plats för upp till 25 personer och en stor hörsal som rymmer 300 personer. Vi har också gott om trivsamma utrymmen för grupparbeten eller diskussioner i mindre grupper.

Vår restaurang lagar maten och fixar kaffet med hembakt av alla slag. Vi erbjuder särskilda konferenspaket med förtäring.

Hos oss kan du också boka team-building, kick-off och andra skräddarsydda aktiviteter som passar din grupp! Klicka nedan för att läsa mer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: