fbpx

Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 25 maj

Stekt skivad kalvytterfilé med rödlök och savojkål, gräddsås

Vegetariskt: Agave-lime-grillad tofu med asiatisk slaw och sötpotatispuré

Söndag 26 maj - Mors Dag-meny

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Broccoli- och västerbottenostpaté med örtdressing

Dessert: Citronfromage med vispad grädde och kanderade apelsinskal

 

Torsdag 30 maj - Kristi Himmelsfärdsdag

Apelsinmarinerat kalkonbröst med syltad rödlök och dragonsås

Vegetariskt: Auberginerulad med hommous och tomatsås

 

Lördag 1 juni

Fläskschnitzel med salladslök och champinjonsås

Vegetariskt: Aprikosmarinerad quornfilé med fräst rödlök och örtdressing

Söndag 2 juni

Ugnsstekt biff med tomat, haricots verts och bearnaise samt bakade småpotatisar

Vegetariskt: Ostfylld paprika med linser, soltorkad tomat och valnötsdressing

 

Torsdag 6 juni - Nationaldagen

Helstekt ungtupp med broccolibuketter, gelé och gräddsås

Vegetariskt: Spenatcannelloni med rotfrukter, keso och mandel

 

Lördag 8 juni

Bouef Bourgignonne på högrev, rödvin, rökt fläsk och champinjoner

Vegetariskt: Hasselnötskroketter med fransk ratatouille

Söndag 9 juni

Senapsmarinerad fläskfilé med primör-morötter och gräddsås

Vegetariskt: Ugnsbakta rotfrukter med stekt halloumi och morotstzatziki

 

Lördag 15 juni

Porterstek på högrev med mandelstekt brysselkål, gelé och portersås

Vegetariskt: Savojkåldolmar med quorn, majs och röd currysås

Söndag 16 juni

Vitvinsmarinerat kalkonbröst med frästa grönsaker och tomatsås

Vegetariskt: Champinjonmousse med rostade cashewnötter och gräslöksdressing

 

Lördag 22 juni

Honungsglacerad fläskkarré med bladspenat och gräddsås

Vegetariskt: Akara (frasiga bönbollar) med gambiansk lök- och bönröra

Söndag 23 juni

Varm rostbiff med bakad gul lök och paprikasås

Vegetariskt: Cevapcici på bulgur och sojafärs, paprikasås

 

Lördag 29 juni

Persiljemarinerad kycklingfilé med vallmo-morötter och gorgonzolasås

Vegetariskt: rödbetsbiffar med ruccola-pesto, grön sparris och mangosås

Söndag 30 juni

Marinerad flankstek med rödvinssås, champinjoner och potatisgratäng

Vegetariskt: Vego-"Fish´n chips" på vita bönor, ris och lök, serveras med dillsås

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: