fbpx

Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

Lördag 29 juni

Persiljemarinerad kycklingfilé med vallmo-morötter och gorgonzolasås

Vegetariskt: rödbetsbiffar med ruccola-pesto, grön sparris och mangosås

Söndag 30 juni

Marinerad flankstek med rödvinssås, champinjoner och potatisgratäng

Vegetariskt: Vego-"Fish´n chips" på vita bönor, ris och lök, serveras med dillsås

 

Lördag 6 juli

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, kapris och ansjovis, gräddsås

Vegetariskt: Krispig filodegsrulle med betor, halloumi och citrusdressing

Söndag 7 juli

Persiljemarinerat kalkonbröst med rösti-potatis och bearnaisesås

Vegetariskt: Champinjonburgare med palsternacka och rödlök och senapsdressing

 

Lördag 13 juli

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Zucchiniplättar med fetaost, hommous och myntadressing

Söndag 14 juli

Blåbärsglaserad älgbogstek med frästa skogschampinjoner och madeirasås

Vegetariskt: Flygande Jakob med quorn, banan och jordnötter

 

Lördag 20 juli

Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos, broccoli och gräddsås

Vegetariskt: Halloumi-Tikka-Masala med cashewnötter och ris

Söndag 21 juli

Dovhjortfärsbiffar med rotfrukter, rönnbärsgelé och trattkantarellsås

Vegetariskt: Blomkålsbollar med kryddig tomatsås och bulgur

 

Lördag 27 juli

Wallenbergare på kalvkött med gröna ärter, rårörda lingon och skirat smör

Vegetariskt: Zucchini Parmigiana med mozzarella, tomat och basilika

Söndag 28 juli

Helstekt fläskfilé med grön sparris, potatisgratäng och skysås

Vegetariskt: Quornfärsbiffar med keso samt chili- och mangosås

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: