fbpx Skip to content

Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 9 november

Dovhjortsfärsbiffar med rotfrukter och trattkantarellsås

Vegetariskt: Majsfritters med grönkål och mango-bönsalsa

Söndag 10 november - Fars dag-meny!

Helstekt ungtupp med broccolibuketter, gelé och gräddsås

Vegetariskt: Champinjonburgare med palsternacka, rödlök och senapsdressing

Dessert: Äppelkaka med vår egen vaniljsås

Fars dag-meny med varmrätt och dessert kostar 189 kronor.

 

Lördag 16 november

Marinerad flankstek med klyftpotatis och bearnaisesås

Vegetariskt: Moussaka med sojafärs, potatis och squash

Söndag 17 november

Blåbärsglaserad älgbogstek med rönnbärsgelé och storviltsås (med roquefort)

Vegetariskt: Bulgurfyllda savojkålsrullar med het tomatsås

 

Lördag 23 november

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, ansjovis och kapris, gräddsås

Vegetariskt: Halluomi-Tikka-Masala med sötpotatis och bladspenat

Söndag 24 november

Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Hasselnötskrokett med fransk ratatouille

 

Lördag 30 november

Apelsinglaserad kycklingfilé med stekt kålrabbi och dragonsås

Vegetariskt: Krispig filodegsrulle med betor, halloumi och citrusdressing

Söndag 1 december

Kalvbiffstek med lök, grillad tomat och pepparsås

Vegetariskt: Vilda skogsbiffar med dinkel och svamp, dalasås med mesost

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Scroll To Top