Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

Söndagar ojämna veckor underhåller Sven-Erik Möller på piano under helglunchen.

 

Lördag 18 januari

Långbakad fläskkarré med rostad sötpotatis och gräddsås

Vegetariskt: Champinjonmousse med sesamstekt broccoli och persiljesås

 

Söndag 19 januari

Wienerschnitzel/kalv/ med citron, ansjovis och kapris samt gräddsås

Vegetariskt: Flygande Jakob med quorn, banan och jordnötter

 

Lördag 25 januari

Persiljemarinerad kycklingfilé med picklad rödlök och trattkantarellsås

Vegetariskt: Auberginerulad med olivtapenade och tomatsås

Söndag 26 januari

Helstekt fläskfilé med bakade betor och rödvinssås

Vegetariskt: Moussaka med sojafärs, potatis och squash

 

Lördag 1 februari

Porterstek på högrev med mandelstekt brysselkål och portersås

Vegetariskt: Helbakad rotselleri med hasselnötter, halloumi och örtdressing

 

Söndag 2 februari

Älgfärsjärpar med sviskon, rönnbärsgelé och murkelsås

Vegetariskt: Filoflarn med fetaost, stekta champinjoner och pumpafrökräm

 

Lördag 8 februari

Wallenbergare med små gröna ärter, rårörda lingon och skirat smör

Vegetariskt: Savojkålrulad med oumph, majs och röd currysås

Söndag 9 februari

Rödvinsmarinerad flankstek med bearnaise och grön sparris

Vegetariskt: Bakad sötpotatis med spenatfräs och paprikarostad quornfilé

 

Lördag 15 februari

Fläskschnitzel med haricots verts och champinjonsås

Vegetariskt: Jordnöts- och morotsbiffar med rosmarinsås och belugalinser

Söndag 16 februari

Stekt kalvytterfilé med tomat, lök och pepparsås

Vegetariskt: Spenatcannelloni med rotfrukter, keso och mandel

 

Lördag 22 februari

Honungsglacerad kycklingfilé med rostade morötter och gorgonzolasås

Vegetariskt: Ostfylld paprika med linser, soltorkad tomat och örtdressing

Söndag 23 februari

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Quornfärsbiffar med chili- och paprikasås

 

Lördag 29 februari

Plommonspäckad fläskkarré med rotfrukter, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Krispig filodegspirog med betor och halloumi, citrusdressing

Söndag 1 mars

Dovhjortstek med kålrabbitimbal och enbärsgräddsås

Vegetariskt: Quinoa- och fetaostbiffar med vitvins- och tomatsås

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: