fbpx

Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 31 augusti

Fläskschnitzel med salladslök och champinjonsås

Vegetariskt: Filoflarn med fetaost, sötpotatisklyftor och pumpafrödressing

Söndag 1 september

Kalvbiffstek med stekt lök, grillad tomat och pepparsås

Vegetariskt: Bulgurfyllda savojkålsrullar med het tomatsås

 

Lördag 7 september

Boeuf bourguignon på högrev, rödvin, rökt fläsk och champinjoner

Vegetariskt: Majsfritters med svartkål, mango- och bönsalsa

Söndag 8 september

Helstekt fläskfilé med persiljefrästa morötter och trattkantarellsås

Vegetariskt: Broccoli- och västerbottenostpaté med örtdressing

 

Lördag 14 september

Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Zucchiniplättar med fetaost, hommous och myntadressing

Söndag 15 september

Vitvinsmarinerat kalkonbröst med rostade cocktailtomater och skysås

Vegetariskt: Currystekt quornfilé med bakad sötpotatis och indisk spenatröra

 

Lördag 21 september

Persiljefyllda oxrulader med sviskon, rotfruktsbädd och gräddsås

Vegetariskt: Halloumi-Tikka-Masala med cashewnötter, bladspenat och ris

Söndag 22 september

Blåbärsglaserad älgbogstek med frästa skogschampinjoner och madeirasås

Vegetariskt: Flygande Jakob med quorn, banan och jordnötter

 

Lördag 28 september

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, kapris och ansjovis, gräddsås

Vegetariskt: Grönkålscannelloni med rotfrukter, keso och mandel

Söndag 29 september

Rostbiffstek med bearnaise, delikatesspotatis och morotskrisp

Vegetariskt: Rödbetsbiffar med ruccola-pesto och tomatsalsa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: