fbpx

Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 27 april

Wienerschnitzel på kalvkött med citron, kapris, ansjovis och gräddsås

Vegetariskt: Moussaka med sojafärs, potatis och squash

Söndag 28 april

Persiljemarinerad fläskfilé med grön sparris och rödvinssås

Vegetariskt: Pepparstekt portabello-svamp med risotto och tomatsås

 

Onsdag 1 maj

Wallenbergare/kalv/ med små gröna ärter, skirat smör och rårörda lingon

Vegetariskt: Krispig filodegsrulle med betor och halloumi, citrusdressing

 

Lördag 4 maj

Ugnsbakad laxfilé med citron och dill, primörer och gräslöksdressing

Vegetariskt: Majsfritters med mango- och bönsalsa

Söndag 5 maj

Aprikosglaserad fläskstek med bakad lök och gräddsås

Vegetariskt: Quornfärsbiffar med chili- och paprikasås

 

Lördag 11 maj

Plommonspäckad fläskkarré med broccoli, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Quinoa- och fetaostbiffar med mangoraja-dressing

Söndag 12 maj

Dovhjortsfärsbiffar med rotfrukter, rönnbärsgelé och trattkantarellsås

Vegetariskt: Halloumi-Tikka-Masala med cashewnötter och ris

 

Lördag 18 maj

Persiljemarinerad kycklingfilé med haricots verts, bladspenat och skysås

Vegetariskt: Vitlöksstekta champinjoner med sojarisotto och tomat

Söndag 19 maj

Stekt fläskfilé med persiljesmör, grön sparris och bakade potatishalvor

Vegetariskt: Blomkålsbollar med dressing på tomat, mynta, gurka och persilja

 

Lördag 25 maj

Stekt skivad kalvytterfilé med rödlök och savojkål, gräddsås

Vegetariskt: Agave-lime-grillad tofu med asiatisk slaw och sötpotatispuré

Söndag 26 maj

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Broccoli- och västerbottenostpaté med örtdressing

 

Torsdag 30 maj - Kristi Himmelsfärdsdag

Apelsinmarinerat kalkonbröst med syltad rödlök och dragonsås

Vegetariskt: Auberginerulad med hommous och tomatsås

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: