fbpx

Helglunch på Hillesgården

Välkomna på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-215 30.

 

Lördag 2 mars

Porterstek med mandelstekt brysselkål, gelé och portersås

Vegetariskt: Hasselnötskroketter med fransk ratatouille

Söndag 3 mars

Kalkonbröst med apelsin, kålrabbi och citrussås

Vegetariskt: Vego-"Fish'n chips" på vita bönor, ris och lök, serveras med dillsås

 

Lördag 9 mars

Panerad fläskkotlett med fräst spetskål och löksås

Vegetariskt: Spenatcannelloni med rotfrukter, keso och mandlar

Söndag 10 mars

Stekt kalvytterfilé med tomat, lök och pepparsås

Vegetariskt: Flygande Jakob med quorn, banan och jordnötter

 

Lördag 16 mars

Honungsglacerad fläskkarré med ugnsbakad lök och gräddsås

Vegetariskt: Champinjonmousse med rostade cashewnötter och persiljesås

Söndag 17 mars

Helstekt biff med grillad tomat, haricots verts, bearnaise och klyftpotatis

Vegetariskt: Majsfritters med svartkål, mango- och bönsalsa med lime

 

Lördag 23 mars

Stekt ungtupp med broccolibuketter, gelé och gräddsås

Vegetariskt: Auberginerulad med tapenad, bulgursallad och tomatsås

Söndag 24 mars

Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås

Vegetariskt: Aprikosmarinerad quornfilé med grönsaker och mangoraja-sås

 

Lördag 30 mars

Fläskschnitzel med salladslök och champinjonsås

Vegetariskt: Jordnöts- och morotsbiffar med purjolökssås

Söndag 31 mars

Blåbärsglacerad älgbogstek med rönnbärsgelé och trattkantarellsås

Vegetariskt: Stekt panerad halloumi med bakad sötpotatis, granatäppelsalsa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev: