Behandlingar

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, allt från klassisk massage till ansikts- och fotbehandlingar och mycket mer. Du kan boka både enstaka behandlingar, heldagar och specialpaket med behandlingar, god mat och övernattning i vårt trivsamma gästhem.

Träna hos oss

Träna yinyoga och qigong hos oss. Eller träna när du själv vill med Power Plate, som är en mycket skonsam metod som används både av elitidrottare och vanliga motionärer. Alla våra ledare är utbildade och erfarna, och ser till att just din träning blir skön och givande.

Yinyoga 12 gånger

Tid: Tisdagar 17.45-18.45

Start: 1 september 2020

Deltagaravgift: 1600 kr nybörjare, 1400 kr för dig som varit med minst en termin. Drop in 140 kr per träningstillfälle.

Ledare: Helén Karlsson

Yinyogan är en lugn, kravlös och meditativ yogaform som passar de flesta. Den ger en djup avslappning med fokus på mindfulness, alltså närvaro i sinnet. Vi aktiverar och mjukar upp bindväven som omger våra muskler. Genom att vi stannar 3-5 minuter i varje position hjälper vi kroppen att lösa upp spänningar, nervknutar och blockeringar. Vi blir gladare och lugnare, och kan på så sätt tackla vardagens stress på ett bättre sätt.

Qigong 12 gånger

Tid: Torsdagar 18.30-19.45

Start: 17 september

Deltagaravgift: 1600 kr nybörjare, 1400 kr för dig som varit med minst en termin. Drop in 140 kr per träningstillfälle.

Ledare: Susanne Petersson

Qigong är en mångtusenårig livskunskap och träningsform från Kina. Här sammanförs medicin, andlighet och kampsport i rörelser, andning och koncentration. Qigong-filosofin ser människan både som en helhet och som en del av universum. Är människan i balans har hon kraft, lust och energi att klara av livets utmaningar, vilket många i dag upplever att de saknar. Med qigong löser vi upp stress, som påverkar blodcirkulationen och energiflödet i kroppen. Övningarna i Qigong De Rui 1 är en blandning av avslappning, stretching, koncentration, medicinska rörelser och meditation. I de medicinska övningarna arbetar vi med några av kroppens meridianer. Rörelserna är enkla och kan utövas av alla!

Information och anmälan

Telefon 0435-215 30 eller e-post info@hillesgarden.se.

OBS! Anmäl dig till yoga och qigong senast 10 dagar före kursstart genom att betala in kursavgiften på bankgiro 5028-3795. Din anmälan är bindande när du har betalat.

Friskvårdschecken

Du som får Friskvårdscheckar av din arbetsgivare kan använda dessa som betalning för träning och behandlingar på Hillesgården.

Passar inte datumet?

Ring ändå! Vi kan ofta hålla kurserna andra datum än de angivna. Är ni en grupp eller några vänner som vill gå tillsammans, hör av er så försöker vi ordna det!

Vår träning genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Levande ljus_300px
Meditation 300px