Onsdagskvällar våren 2021 - inställt

Tyvärr kan vi inte genomföra några kvällar med onsdagsunderhållning i vår på grund av Covid19-pandemin. 

Vi hoppas att läget med pandemin och restriktionerna förbättras, så att vi kan återkomma med ett trevligt onsdagsprogram i höst!


Alla artister som uppträtt hos oss

Genom åren är det en stor mängd artister som har uppträtt på Hillesgården, allt från Maud Adams och Sonja Aldén till Siw Malmkvist, Rachel Molin och Pernilla Wahlgren. På den manliga sidan kan vi nämna personer som Loa Falkman, Robert Gustafsson, Kjell Lönnå, Tareq Taylor och Ingvar Oldsberg.

På vår scen har vår publik uppskattat allt från standup som ger många glada skratt till sång och musik i de flesta genrer. Dessutom har vi ofta föreläsningar eller intervjuer där intressanta personer som berättar om sitt eget upplevelserika liv eller något specialområde som de har djupa kunskaper inom. Det gör att våra underhållningsprogram håller en stor bredd, och tilltalar både den som vill ha något tänkvärt och den som vill bli road.

Här hittar du hela listan på alla som uppträtt på Hillesgården. Botanisera gärna genom att titta i listan, det här är nästan en lista över hela underhållnings-Sverige.

Varmt välkommen till Hillesgårdens vår- och höstprogram!