Bli volontär 1024px

Var med oss

För dig som trivs på Hillesgården, och tycker att vi som arbetar här gör ett bra arbete, finns flera sätt att visa ditt stöd. Du kan bli stödmedlem och få information från oss samt rabatter och förmåner. Du kan också bli volontär, så lite eller mycket du själv har lust med.

Vår verksamhet är helt opolitisk och religiöst obunden. Det finns inga privata ägarintressen, utan Hillesgården drivs som en stiftelse (Stiftelsen Hilarion). Verksamheten har ett socialt syfte, och överskottet ska gå till att hjälpa utsatta människor. Vi arbetar för medmänsklighet, och vår vision är att en ljus framtid är möjlig. Läs mer om oss här.

Bli stödmedlem

Som stödmedlem bidrar du med en liten medlemsavgift. Som tack får du bland annat en dags förköpsrätt till vår populära onsdagsunderhållning.

Att vara stödmedlem kostar 250 kronor per år. Då får du följande:

  • En dags förköpsrätt på kommande säsongs biljetter till vår- och höstprogrammen. Det ger dig större möjlighet att få bra sittplatser.
  • 10 procent rabatt på nya kläder i Hilleboden, och 10 procent rabatt på presentartiklar i vår butik på verandan.
  • Brev om våra vår- och höstprogram hemskickat inför varje ny säsong.
  • Nyhetsbrev flera gånger per år, om du uppger din e-postadress.

Att bli stödmedlem är ett sätt att visa intresse för, och stötta, Hillesgårdens verksamhet. Vi värdesätter våra stödmedlemmar mycket!

Gör så här för att bli stödmedlem:

Mejla till info@hillesgarden.se och uppge namn, telefonnummer samt fullständig postadress (för utskicken om vår- och höstprogrammen). Ange också vilken e-postadress du vill ha vårt nyhetsbrev till.

Sätt in 250 kronor på bankgiro 5028-3795. Glöm inte att uppge namn när du girerar pengarna, så vi ser vem som betalat!

Självklart kan du också bli stödmedlem på plats på Hillesgården. Tala med någon av oss som arbetar på Hillesgården, så hjälper vi dig.

Bli volontär

Vill du bidra med din tid, tar vi gärna emot ideell arbetskraft. Välkommen att delta i vår gemenskap, samtidigt som du gör en värdefull insats. Du bestämmer helt själv när och hur mycket du vill delta! Och du får gärna föreslå vad du skulle tycka vara roligt att arbeta med.