Skip to content

Heldagar & Specialpaket

Boka på telefon 0435-217 09 eller via e-post till info@hillesgarden.se

Hela dig, två nätter

Dag ett: Du kommer till oss på Hillesgården lagom till en god kvällsmat, och installerar dig sedan i vårt trivsamma gästhem med personligt inredda tvåbäddsrum.

Dag två: På morgonen kommer du till en lugn och välkomponerad frukost. Sedan njuter du av att låta vår mycket vänliga personal skämma bort dig med behandlingar, nylagad lunch och kaffe med gott kaffebröd, samt kvällsmat framåt aftonen.

Resten av tiden promenerar du i Hillesgårdens sköna park med mycket att titta på, eller slår dig ner i våra soffgrupper för att läsa en bok eller koppla av en stund. Du kan också strosa i någon av våra innehållsrika butiker med allt från modekläder till second hand-kläder, böcker, leksaker och kuriosa.

Dag tre: Efter frukost tar du det lugnt eller får den andra behandlingen du valt. Efter en god lunch och eftermiddagskaffe med kaffebröd far du hem igen, fylld av härlig kraft.

Allt detta ingår

  • Två behandlingar, värde 575 kronor vardera. Välj mellan kroppsbehandling, fotvård och ansiktsbehandling.
  • Två nätters logi (del i tvåbäddsrum).
  • Helpension med två frukostar, två luncher, två kaffe med kaffebröd, två kvällsmat.

Pris: 2 600 kr (Mot tillägg kan du boka dyrare behandlingar)

Hela dig, en natt

Du får en fin dag med övernattning, där du unnar dig själv att låta oss ta hand om dig.

Dag ett: Du kommer till Hillesgården lagom till en god kvällsmat, och installerar dig sedan i vårt trivsamma gästhem med personligt inredda tvåbäddsrum.

Dag två: Efter en härlig och lugn frukost låter du vår vänliga personal skämma bort dig med en skön behandling som du har valt. Du kan strosa i vår stora park, kika i våra butiker, eller slå dig ner en soffa någonstans med en god bok. Du njuter också av både nylagad lunch och eftermiddagskaffe med gott kaffebröd, innan du åker hemåt igen. 

Allt detta ingår:

  • En kroppsbehandling, värde 575 kronor
  • En natts logi (del i tvåbäddsrum)
  • Helpension med kvällsmat, frukost, lunch och kaffe med hembakt kaffebröd

Pris: 1 500 kr (Mot tillägg kan du boka en dyrare behandling)

Heldagar & Specialpaket

Se fler av våra behandlingar