Skip to content

Om Oss

Vår vision är att en ljus framtid är möjlig

Varmt välkommen till Hillesgården!

Alla människor är välkomna till Hillesgården precis som de är, för att stärka sin hälsa och ta del av ett brett utbud av aktiviteter och verksamheter som kan ge allt från en stunds avkoppling till inspiration, reflektion och självinsikt. Hillesgården välkomnar också människor att komma och arbeta som volontärer och därmed ta del av gemenskapen och glädjen i att arbeta i grupp på ett prestigefritt sätt.

Hillesgården är ett dynamiskt framtidsprojekt som också du kan engagera dig i och bidra till.

Prenumerera på Hillesgårdens nyhetsbrev Ta del av senaste nytt och erbjudanden från oss.

Om oss

Bli stödmedlem eller volontär

Här kan du läsa mer om hur du kan bidra och hjälpa oss lite på vägen.

Om oss

Trafiksäkerhet i Klippan

Vi stöder skolornas trafiksäkerhetskampanj i Klippans kommun! Hillesgården bidrar sedan många år till cykelhjälmar och säkerhetsvästar till eleverna i Klippan.

Om oss

InfoPoint

Hillesgården är en InfoPoint för Klippan och Söderåsen-regionen. En InfoPoint är en enklare form av turistinformation. Vid vår InfoPoint kan du få svar på de vanligaste frågorna om vår kommun Klippan.

Om oss

Banbrytande ledarskap

För att stödja utvecklingen av tillitsbaserade organisationer och framtidens ledarskap arrangeras programmet Banbrytande ledarskap. Det görs av den fristående Stiftelsen Hillesgårdsakademin.

Röster om Hillesgården

I podden Medvetna val intervjuas Stiftelsen Hillesgårdens ordförande Fredrik Lidman (mars 2021). Avsnittet finns där poddar finns, samt här: Bäst för världen tillsammans med Hillesgården – en dialog om medvetna val med Fredrik Lidman.

Tidningen Huffington Post har publicerat ett mycket positivt reportage om Hillesgården, läs det här. (Texten är på engelska)

Ekobankens tidning Goda affärer skriver om Hillesgården
(Artikeln är på sidan 3 i pdf-filen.)