Skip to content

Uppleva

Hos oss finns mycket att uppleva!

forestallningar_800px

Genrep med Eva Rydberg - halva priset

Sommaren 2024 sätter Eva Rydberg upp komedin ”Ett resande teatersällskap” på Sundspärlans Friluftsteater i Helsingborg. Köp biljetter till genrepet den 25 juni 19.00 för 300 kr, ordinarie biljettpris är 595 kr för vuxna. Boka på 0435-217 09 eller info@hillesgarden.se.

Onsdagsföreställningar

Nu är hela programmet för våren 2024 publicerat! Läs mer under knappen nedan.

Vår och höst arrangerar vi kvällar med underhållning, musik, stand up och intervjuer. Oftast är det på onsdagskvällar. Före föreställningen kan du alltid äta en god nylagad soppa hos oss.

Hyr lokal till festen eller bröllopet

Vi har trivsamma festlokaler att hyra. Det finns plats för upp till 140 sittande gäster, och vi kan tillhandahålla allt vad du behöver för en vacker och festlig dukning. 

Vi har serveringstillstånd för öl, vin och cider, och ordnar gärna med allt annat du vill ha för en riktigt lyckad fest. 

Festdukning 1000x800 till webben
Affischer från Eva Rydberg-revyer

Eva Rydberg-utställning

Kom och se en utställning om Eva Rydbergs rika artistliv! Gratis inträde. Du hittar många roliga scenkostymer, bilder, löpsedlar och dessutom ett stort antal priser som Eva Rydberg fått genom åren. 

Park & Örtträdgård

Ta en lugn promenad i vår stora och lummiga park med träd, växter och vattenspeglar. Du kan också slå dig ner en stund i vår fina örtträdgård för att njuta av alla växterna.

örtträdgård
konferens_800px

Kurser & Konferenser

Vi hjälper gärna till med upplägget av er konferens – vi har lokalerna och maten! Vi har även gott om plats för utomhusaktiviteter av olika slag.

Prenumerera på Hillesgårdens nyhetsbrev Ta del av senaste nytt & erbjudande från oss