Skip to content

Uppleva

Hos oss finns mycket att uppleva!

Föreställningar

Boka biljetter till våren 2023 här!

Varje vår och höst arrangerar vi kvällar med underhållning, musik, ståuppkomiker eller intervjuer. Oftast är det på onsdagskvällar. Före föreställningen kan du alltid komma och äta en god nylagad soppa.

Biljetter till genrep med Eva Rydberg

Hos oss kan du köpa biljetter för HALVA PRISET till ett genrep av Eva Rydbergs föreställning på Fredriksdalsteatern 2023. En festligt färgsprakande version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi ”Två man om en änka”. Kring sig har Eva samlat en toppensemble och dansare med Per Andersson i spetsen. 13 juni 19.00. Biljetter 250 kr (ord. pris 495 kr). Boka på 0435-217 09 eller info@hillesgarden.se.

Uppleva
Uppleva

Park & Örtträdgård

Ta en lugn promenad i vår stora och lummiga park med träd, växter och vattenspeglar. Du kan också slå dig ner en stund i vår fina örtträdgård för att njuta av alla växterna.

Eva Rydberg-utställning

Dels i vårt café, dels uppe vid konsthallen finns en utställning om Eva Rydbergs rika artistliv. Du hittar scenkostymer, bilder, löpsedlar och ett stort antal priser som Eva Rydberg tilldelats. 

Affischer från Eva Rydberg-revyer
konferens_800px

Kurser & Konferenser

Vi hjälper gärna till med upplägget av er konferens – vi har lokalerna och maten! Vi har även gott om plats för utomhusaktiviteter av olika slag.

Prenumerera på Hillesgårdens nyhetsbrev Ta del av senaste nytt & erbjudande från oss