Skip to content

Klädbutiken

Du som är stödmedlem får 10 procent rabatt på nya kläder i vår klädbutik! Vill du bli stödmedlem nu? Klicka här.

Vi har ekologiska kläder från Himalaya clothing. Dessutom säljer vi skor från Gabor. Vi säljer också de riktigt sköna kläderna från Blueberry Italia samt från Thought, som tidigare hette Braintree. Detta är verkligt härliga klädesplagg för henne och honom i ekologisk och mjuk bambu och hampa. Kom in och prova!

Nytt är underbara babykläder från Lurifax Barn. De sys för hand i noga utvalda tyger i Lund. De är gjorda med ekologiska och Oeko-Tex-certifierade tyger, tillverkade med mycket kärlek. 

Företaget Thought vill att det etiska och humana ska genomsyra hela verksamheten. De är ett av världens största klädföretag som gör kläder i hampa, och de använder också bambu och ekologisk bomull i kläderna. De arbetar för bättre arbetsvillkor inom textilindustrin, för att de anställda ska ha trygga arbetsförhållanden, ha en lön som går att leva på, och att de ska vara fria från trakasserier. Thought är medlem av Ethical Fashion Forum.

Vi säljer också jättefina väskor, vinpåsar och mobilväskor från Björkö Design och unika fågelholkar från Träsmedjan Gäbi Hörauf.

Butiker

Second hand för damer

I vår separata avdelning för second hand-kläder finns massor av kläder i alla storlekar från S till XXXL. Allt är tvättat och struket och i mycket gott skick. Här hittar du bland annat märkeskläder från MASAI, Gudrun Sjödén och många fler.

Snygga herrkläder

Vi har det danska klädmärket PWT Brands som har kläder med varumärket Jacks, de är i lite lösare modell. Vi har också deras herrkläder med märket Lindberghs, som är något sportigare och smalare i modellen. Detta är avspänt mode i bra kvalitet, med kläder i linne och bomull. Välkommen in för att prova!

Erbjudande!

Lämna in fem felfria damplagg, väskor eller skor så får du köpa ett nytt plagg med 50 procent rabatt. 

Verandabutiken

På den luftiga verandan alldeles intill restaurangen kan du botanisera länge. Här hittar du prydnadssaker som passar därhemma eller som present till någon du tycker om, olika slags hantverk och praktiska saker till hemmet och fina leksaker till de små.

Här hittar du ett brett utbud av hudvårdsprodukter av finaste sorter, och mycket annat som passar för att må gott. Här finns också ekologiskt godis och en del annat ätbart gott, teer med mera. 

På verandan har vi dessutom en gedigen avdelning med böcker. Dels är det böcker som kan vara tänkvärda och intressanta som fackböcker, dels finns en stor avdelning med second hand-böcker, både deckare, romaner och facklitteratur.

Butiker
kostymuthyrning

Fantastisk kostymuthyrning

Just nu är verksamheten med kostymuthyrning vilande. 

………………………………………………………………………………………………..

Vi har massor av plagg från alla epoker i vårt välsorterade kostymförråd, och kan erbjuda professionell hjälp med urval av det du behöver för filminspelningen, teater- eller musikaluppsättningen, reklamfotograferingen eller maskeraden.

Förutom dam- och herrkläder har vi självklart även hattar, väskor och andra accessoarer.

Trashank eller sidenfras – oavsett vilka behov du har kan vi hitta lösningar!

Vi har kostymerat filminspelningar i 1700-talsmiljö och 1910-tal. Vi har även försett en uppsättning av musikalen Les Miserables med kostymer i tidstypiskt sent 1800-tal.

Dessutom har vi hyrt ut medeltidsutstyrslar och kläder till en barockorkester. Vi är även mycket välförsedda med plagg från exempelvis 1940-talet och 1970-talet.

Hyr kläder till maskeraden eller temafesten!

Just nu är verksamheten med kostymuthyrning vilande. 

…………………………………………………………………………………………….

Du är välkommen att hyra maskeradkläder även som privatperson. Hos oss kan du hitta fantastiska kombinationer med alla tillbehör.

Du kan förvandlas till en dam eller fin herre från 1700-talet, eller bli Stålmannen eller Elvis för en kväll. Herrar kan klä sig som pirat eller som Chaplin.

Damer kan till exempel välja att klä upp sig i fantastiska klänningar från 1900-talets början, eller bli en riktig 1950-talsböna.

Boka så här

Ring 0435-215 30 eller mejla info@hillesgarden.se för mer information och bokning!