Skip to content

Övrig Behandling

Boka på telefon 0435-217 09 eller via e-post till info@hillesgarden.se

 • Bachs Blomsterterapi – 575 kr
  Preparat från blommor av olika slag. Konsultation samt tre veckors kur ingår i priset. Bachs Blomsterterapi hjälper kroppen att komma i jämvikt. De fungerar ungefär som homeopatiska medel.
 • Homeopati – 575 kr
  I bedömningen ser man till helheten, det vill säga mentala, psykiska och fysiska hälsotillstånd ligger till grund för val av preparat. Preparaten utvinns ur mineral-, växt- och djurriket. Homeopati används för att förstärka kroppens egen läkeförmåga.
 • Hypnos – 900 kr
  Hypnos används förutom vid behandling av trauman också vid smärtlindring, stress, högt blodtryck, astma/allergi, magsår, rökavvänjning, viktkontroll mm och för att skapa framtidsbilder av hur du vill leva. I ett särskilt tillstånd mellan vakenhet och sömn, (där du varken sover eller är vaken), kan du möta, bearbeta och lösa de djupgående konflikter, trauman och blockeringar som hittills hindrat dig att leva ditt liv fullt ut.
 • Ljusterapi – en gång 100 kr, sex gånger 500 kr
  En timmes ljusterapi, där du sitter bekvämt i specialinrett rum med mycket ljus. Ljus gör dig gladare, friskare och ger dig bättre möjlighet att klara av känslomässiga och fysiska svårigheter. Immunförsvaret stärks också och du får det viktiga D-vitaminet som påverkar de flesta av kroppens celler.
Övrig behandling
 • NLP – 750 kr
  Neuro Lingvistisk Programmering – hur man skapar överenstämmelse mellan sina tankar, ord och handlingar.
 • Samtalsterapi – 650 kr per tillfälle.
  Stärk självförtroendet och bearbeta inre blockeringar med hjälp av bland annat NLP och mental träning.

Avbokning

Om du avbokar senare än 24 timmar före din bokade tid debiterar vi dig halva priset för behandlingen.

Presentkort

Ge bort ett presentkort på en eller flera behandlingar!

Friskvårdscheck

Du som får Friskvårdscheckar av din arbetsgivare kan använda dessa som betalning för behandlingar och träning på Hillesgården.