Bli volontär 1024px

Bli stödmedlem

Du som blir stödmedlem betyder mycket för oss på Hillesgården! I dessa tider är ditt stöd väldigt viktigt för oss.

Vår verksamhet är helt opolitisk och religiöst obunden. Det finns inga privata ägarintressen, utan Hillesgården drivs som en stiftelse (Stiftelsen Hillesgården). Verksamheten har ett socialt syfte, och överskottet ska gå till att hjälpa utsatta människor. Vi arbetar för medmänsklighet, och vår vision är att en ljus framtid är möjlig. Läs mer om oss här.

Att vara stödmedlem kostar 250 kronor per år. Du som vill får gärna stödja oss med en högre summa! Du får en rad förmåner:

  • En dags förköpsrätt på kommande säsongs biljetter till vår- och höstprogrammen. Det ger dig större möjlighet att få bra sittplatser.
  • 10 procent rabatt på nya kläder i Hilleboden, och 10 procent rabatt på presentartiklar i vår butik på verandan (visa upp ditt stödmedlemskort).
  • Brev om våra vår- och höstprogram hemskickat inför varje ny säsong.
  • Nyhetsbrev flera gånger per år, om du uppger din e-postadress.

Gör så här:

Mejla till info@hillesgarden.se och uppge ditt namn, telefonnummer samt fullständig postadress (för brevutskick om vår- och höstprogram). Ange också vilken e-postadress du vill ha vårt nyhetsbrev till.

Sätt in 250 kronor eller en valfri högre summa på Swish 123 649 7275 eller på bankgiro 5028-3795. Skriv "Stödmedlem" och ditt namn, så vi ser vem som betalat!

Om du betalar från utlandet behöver du följande uppgifter: IBAN SE98 9500 0099 6034 0641 9998 samt BIC NDEASESS.

Självklart kan du också bli stödmedlem på plats på Hillesgården. Tala med någon av oss som arbetar på Hillesgården, så hjälper vi dig.

Bli volontär

Vill du bidra med din tid, tar vi gärna emot ideell arbetskraft. Välkommen att delta i vår gemenskap, samtidigt som du gör en värdefull insats. Du bestämmer helt själv när och hur mycket du vill delta! Och du får gärna föreslå vad du skulle tycka vara roligt att arbeta med.